Ga naar de inhoud
Groepsreis Zuid Korea: ervaar Korea met deze populaire rondreizen

Groepsreis Zuid Korea: ervaar Zuid Korea met de volgende rondreizen

Droom je van een onvergetelijke vakantie in Zuid Korea, maar zie je er tegen op om van alles zelf uit te zoeken? Dan is een groepsreis naar Zuid Korea een perfecte oplossing. Met de rondreizen van verschillende aanbieders die we in dit artikel bespreken duik je diep in de rijke cultuur, prachtige landschappen en levendige steden van dit fascinerende land.

Djoser en Zuid Korea

Tijdens de groepsreis met Djoser door Zuid Korea leer je het land goed kennen. De 15 daagse reis begint vanuit Seoul waar je een bezoek kunt brengen aan de DMZ aan de grens met Noord-Korea. Op slechts 3 uur rijden vind je het grote Seoraksan Nationaal Park waar je wandelt door de prachtige natuur met watervallen, tempels, warmwaterbronnen en steile kliffen. Wil je meer weten over Djoser en Zuid Korea? Vraag dan hier de gratis reisgids aan.

Via Andong met zijn mooi openluchtmuseum bezoek je in Gayasan Nationaal Park de Tempel Haeinsa waar je de meest uitgebreide collectie van boeddhistische geschriften vind. Vervolgens reis je door naar de havenstad Busan waar je onder andere de enorme vismarkt bezoekt. Daarna rij je via de zuidkust terug naar het westelijke gedeelte van Zuid Korea waarbij je reis eindigt in Seoul.

Djoser Zuid Korea

Groepsreis naar Zuid Korea met Djoser

Met Djoser maak je een 1 van de mooiste rondreizen door Zuid Korea. De reis duurt 15 dagen en in deze dagen bezoek je onder andere Seoul, Andong, Gayasan, Busan en nog veel meer. De reis is inclusief vlucht, logies en ontbijt. Verder reist er een Nederlandstalige reisbegeleiding mee met veel kennis van het land en is er een gegarandeerd vertrek.

Koningaap

Met Koningaap maak je een maar liefst 17 daagse rondreis door Zuid Korea. Je brengt een bezoek aan de DMZ, geniet van het bruisende Seoul, bezoek je rustige theeplantages en maak je een prachtige tocht over de tempelrijke Namsan berg.

Met de hoge snelheidstrein KTX vertrek je naar Yeosu. De stad aan de zuidkust dat wordt omgeven door bergen en tientallen kleine eilandjes. Geumo eiland is 1 van de onontdekte paradijsjes van Yeosu. Tijdens een wandeling over een kustpad geniet je van een overweldigd landschap.

Koningaap Zuid Korea

Koningaap & Zuid Korea

Met koningaap vergaap je aan de moderne architectuur van nieuwe woonwijken en ga je op zoek naar de eeuwenoude cultuur in de vele paleizen en tempels die Zuid korea kent. De reis is inclusief vlucht, Nederlandse of Engelstalige reisbegeleiding, vrije dagen om zelf Zuid Korea te ontdekken, mogelijkheid om deel te nemen aan diverse excursies en veel meer.